Privacy Verklaring

Arnim Wines respecteert en beschermt de privacy van bezoekers op haar website. Arnim Wines draag er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld en niet wordt gedeeld met derden.

Arnim Wines respecteert strikt de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

 

Indien u niet wenst gecontacteerd te worden voor commerciële of publicitaire acties door Arnim Wines kan dit op eenvoudig verzoek via mail of brief kenbaar maken op volgende adres: Arnim Wines, Dijkstraat 63, 9200 Dendermonde

Uw persoonlijke gegevens worden doorArnim Wines  voor de bevestiging, facturatie en levering van uw bestelling. Bij het aanmaken en beheren van uw gebruikersprofiel bent u ten allen tijde verantwoordelijk voor de correctheid van de gegevens.

In geval van fouten in de adres- facturatie- of andere persoonlijke gegevens, kan Arnim Wines in ieder geval niet aansprakelijk gesteld worden voor de onmogelijkheid om aan zijn verplichtingen te voldoen (vb. levering of berichtgeving). Tevens bent u verantwoordelijk voor de vertrouwelijkheid van het wachtwoord aan dit gebruikersprofiel gekoppeld. Onder 18 jaar kan deze website enkel gebruikt worden mits toestemming van ouder of voogd.

 

Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van alle gepubliceerde artikelen.

Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden, technische storingen, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid strekt zich ook uit tot gelieerde ondernemingen en toeleveranciers.

 

Wanneer u deze site bezoekt, gaat u akkoord met het bovenstaande. Als u echter een fout ontdekt, dan stellen wij het op prijs als u dit via e-mail kan melden aan ons. Het e-mail adres vindt u bij de contactgegevens.

WE LOVE SWARTLAND

Import uit Australia

volg ons op Facebook
volg ons op Facebook

STAY IN TOUCH!!

Blijf op de hoogte van ons en onze activiteiten en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.